Hogyan működik ez az oldal?

close
Ez az oldal 11 ismeretterjesztő szöveget tartalmaz.
Minden szöveghez 3 kérdés csatlakozik.
Minden kérdéshez 4 lehetséges válasz tartozik. A 4 válasz közül ki kell választani a megfelelőt.
Ha hibás a megoldás, a tanuló visszakapja a szöveget és újra megoldhatja a feladatokat. Csak hibátlan megoldás esetén kap a gyerek új történetet.
Ha hibátlanul oldja meg a feladatokat, egyet előre léphet a társasjáték tábláján. A táblán nemcsak az adott tanuló neve látható, hanem az azonos jelszót használó összes gyerek megjelenik.
Az oldal célja, hogy az egy csoportban (osztályban) tanuló gyerekek lássák egymás eredményeit, és versenyezhessenek, ki ér előbb a célba (a szerencsekerékhez). Javaslom, hogy a célbaérő gyerekeket valami apró ajándékkal (könyvvel, könyvjelzővel, stb) jutalmazzuk.
Jelszót regisztrációval lehet kérni itt.
FONTOS! A gyerekeknek el kell mondani, hogy a tanulói névhez mindig ugyanazt a nevet kell írni: Pl. Karcsi, Károly, Karcsika, Tóth Károly stb. valószínűleg ugyanazt a tanulót jelentené, de különböző neveket nem tud a számítógép kezelni. Tehát mindenki csak egy nevet használjon és a tanártól kapott jelszót.
Ismeretterjesztő szöveg olvasása
Ehhez a feladathoz szükséged lesz jelszóra. Ha nincs jelszavad, kérd meg tanítódat, szüleidet, hogy regisztráljanak jelszóért.
Név:
Tanártól kapott tanulói jelszó: